Online marketing bedrijf Traffic Today heeft er weer een nieuwe dienst bij: Internationale Linkbuilding. Het opbouwen van een backlink-profile in Nederland is al lastig genoeg, maar wat als je als Nederlands bedrijf een website succesvol wilt opzetten in het buitenland?

Linkbuilding werkt anders in elk land; zo is Nederland uniek in het gebruik van directories, welke in andere landen vrijwel geheel afwezig zijn. Ieder land behoeft unieke tactieken wat betreft linkbuilding. Traffic Today heeft sinds de zomer van 2018 steeds meer vragen van klanten gekregen over de mogelijkheden in het buitenland.

Genoeg reden voor het bedrijf om op onderzoek uit te gaan. Er is veel tijd gestoken in het opzetten van partnerschappen en het vinden van contactpersonen in het buitenland. Traffic Today kan nu met trots presenteren dat er nu ook linkbuilding in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Engeland gefaciliteerd kan worden. Voor meer informatie lees vooral ook de eigen pagina van Traffic Today over Internationale Linkbuilding.

Beter scoren in de buitenlandse Google Rankings

Goed scoren in de buitenlandse zoekresultaten kan knap lastig zijn. In landen met veel meer inwoners zoals Duitsland zijn competitieve zoekwoorden nog lastiger om mee te scoren dan in Nederland. De logische verklaring hiervoor is dat er ook veel meer concurrentie is – er proberen meer bedrijven mee te dingen naar die topposities.

Om die reden is het in grote landen als Frankrijk en Duitsland erg belangrijk om je bezig te houden met lokale partners. Is jouw doelgroep bijvoorbeeld specifiek gevestigd in de regio München? Dan zijn het verspeelde kosten om te proberen om in heel Duitsland hoog te scoren. Met lokale partners kan er gezorgd worden voor autoriteit in specifieke geografische gebieden zodat er in de meest relevante gebieden voor klant gescoord wordt.

Internationale linkbuilding met elk budget

Dankzij het uitgebreide internationale netwerk kan Traffic Today klanten met elk budget van dienst zijn met linkbuilding in het buitenland. Of er nu €100 besteed wordt of enkele duizenden euro’s, voor elk budget kan de dienst ingezet worden.

Over Traffic Today

Traffic Today is een jong maar zeer snel groeiend online marketing bureau gevestigd in Deventer. Het bedrijf is in de zomer van 2017 ontstaan en bedient de MKB+ markt door heel Nederland. Het bedrijf heeft in korte tijd een indrukwekkende klantenportefeuille opgebouwd, zoals te zien valt bij de cases.

links kopen

Als een van de grootste linkbuilding bedrijven in Vlaanderen en Nederland beschikken we over meer dan 1000 eigen websites met een hoge DA en PA waarde. wij helpen dagelijks kmo’s en grote bedrijven om hun online succes via Internet te verbeteren. Dit door website optimalisatie en linkbuilding. Wij verkopen links afzonderlijk of via een maandelijks pakket. Ontdek zelf waarom back-links-kopen.be de toonaangevende keuze is van heel wat webdesigners, SEO bedrijven en website eigenaars.

kwalitatieve backlinks

Omdat zoekmachines nu meer aandacht besteden aan de waarde van kwaliteit boven kwantiteit. En het verkrijgen van kwalitatieve links van relevante, autoriteit websites is niet zo eenvoudig. Maar als je linkbuildingcampagne goed is uitgevoerd is ook beloning groot want je krijgt meer bezoekers dankzij het zoekmachine verkeer naar uw website. Dat betekent meer leads, omzet en inkomsten voor uw bedrijf.